luni, 23 martie 2009

Pokemonia

Se vede din ce in ce mai mult in ce tara traim, si ce fel de oameni sunt pe langa noi everyday.
Traim intr-o tara plina de copiii retarzi care se cred EMOisti, junkery, funky si multe alte specimene de genul acesta, si care efectiv te sufoca oriunde mergi. Incerci sa ingnori, nu poti. De ce ? Pentru ca sunt prea multi, sunt precum ciupercile dupa ploaie. Toti sunt imbracati la indigo, toti asculta aceeasi muzica "minimal" [Villalobos, Luciano si "Tokio Hotel" =))] si toti au nelipsitele si mirificile insigne.
Acum ca tot am zis mai sus despre muzica, ca acolo vroiam sa ajung, sa "largim" putin subiectul >:). Dragi Pokemoni, daca voi ascultati minimale si sunteti "minimanemalisti", ce naiba cautati voi la evenimente de genul Progressive, Electro si dupa criticati ca nu va placut, ca nu a bagat minimal enough =)) ? Credeti ca totii dj'ii din lumea asta baga MINIMAL ??? NU ! Am vazut mai zilele trecute pe un anumit blog, un oligofren de genul acesta, care zicea ca Tiesto [eu unu, I HATE TIESTO, dar macar nu's asa de L-)] baga minimal =)), fapt care m'a facut instant sa rad si sa vad cam ce stiti voi de cultura muzicii electronice sau mai bine pt voi "haus"/"minimal". Maine-poimaine aud ca si Prodigy sau Pendulum sunt minimal dupa mintea aia a voastra de alienati. Pentru voi exista numai Villalobos, Luciano si Hawtin, Eftimie si Rosario; altceva nu stiti.
Dupa ce ca veniti 50 de insi [in turma] si va luati bautura de la magazinu' din colt [ca deh, in club e prea scump] stati si ne sufocati si ne calcati in picioare; plus va mai luati si o sticla de apa plata, pe care dupa o umpleti la baie. Duceti-va fratilor in alte cluburi unde vin sus-mentionatii, si nu mai stati sa va cheltuiti aiurea banii pe intrare la ceva ce nu e minimal =)).


DEX: oligofrenie = stare bolnavicioasa caracterizata prin ramanerea in urma a dezvoltarii facultatilor psihice (mintale), cu cele TREI grade de inapoiere: debilitate mintala, imbecilitate si idiotie.
alienat = bolnav mintal, dement, nebun.


SANATATE !

6 comentarii:

Anonim spunea...

in dex nu scrie si ce inseamna emo? :D

Alexandru Lupse spunea...

Deocamdata nu =)) Cred :-?

Anonim spunea...

>:)
:))))
buna intrebare
:)))

Anonim spunea...

jimm
nu ai inspiratie?
sau nu ai timp ca alti sa scrie toata ziua pe blog :D
:-w
asteeeept

Anonim spunea...

altii

Alexandru Lupse spunea...

Inspiratie am .. Timp mai putin ...
Facem schimb ? Eu la lic, tu la UMC ?
=))